Grekens prisbelönta Filopajer

Grekens Filopajer är gjorda genom att mala ner vete till mjöl (det kallas för Alesis) som sedan knådas in med extra virgin olive oil för att producera krispiga pajdegar. Pajdegarna fylls med Greklands traditionella ingredienser och smakfulla fyllningar. Serveras förslagsvis på talrik med tzatziki, kalamata oliver, rostad paprika, krispig sallad, fetaost och Grekens olivolja. Smaklig måltid!

Vårt utbud av autentiska pajer kommer att ge dig en genuin grekisk smakupplevelse och samtidigt tillfredställa dina smaklökar till max. Beställs från Svensk Cater.

Grekens Filo-pajer vann Superior taste award 2015 International Taste & Quality Institute i Bryssel.

Ladda ned Grekens Produktblad för Filopajer »

filo pastry medium 7898

Filodeg Medium - För paj - Tunn och Krispig
​12x450g • 10-11 stycken • Art: 141907

superior taste award
alesis logo
filo spenat rollinis 7890

Filo Spenatrollinis
Mizithra - Fetaost

​12x450g • 11 stycken
175°-180°, 35 min.
Art: 141909

filo ost rollinis 7891

Filo Ostrollinis
Mizithra - Fetaost

​12x450g • 11 stycken
175°-180°, 35 min.
Art: 141908

mini filo ost paj 7893

Mini Filo Ostpaj
Mizithra - Fetaost - Domokos Katikiost

​12x450g • 11 stycken
175°-180°, 35 min.
Art: 141911

mini filo spenat paj 7892

Mini Filo Spenatpaj
Mizithra - Fetaost - Endiver och Purjolök

​12x450g • 11 stycken
175°-180°, 35 min.
Art: 141910

paj4

Fyrkantig Lantpaj
Mizithra - Fetaost

​4x2,2kg • 9 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 140212

Fyrkantig Lantpaj
Lök - Mizithra - Fetaost

​4x2,2kg • 9 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 140213

paj2

Rund Lantpaj
Spenat - Vegetarisk

​4x2,2kg • 10 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 100081

Rund Lantpaj
Spenat - Mizithra - Fetaost

​4x2,2kg • 10 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 100073

paj5

Triangel Lantpaj
Mizithra - Fetaost

​4x220g • 40 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 100205

filo spinach twist pie
paj3
paj2

Filo Spenat Twistpaj
Mizithra - Fetaost

12x400g
175°-180°, 35 min.
Art: 141919

Filo Ost Twistpaj
Mizithra - Fetaost

12x400g
175°-180°, 35 min.
Art: 141920

Grekens prisbelönta Filopajer

Grekens Filopajer är gjorda genom att mala ner vete till mjöl (det kallas för Alesis) som sedan knådas in med extra virgin olive oil för att producera krispiga pajdegar. Pajdegarna fylls med Greklands traditionella ingredienser och smakfulla fyllningar. Serveras förslagsvis på talrik med tzatziki, kalamata oliver, rostad paprika, krispig sallad, fetaost och Grekens olivolja. Smaklig måltid!

Vårt utbud av autentiska pajer kommer att ge dig en genuin grekisk smakupplevelse och samtidigt tillfredställa dina smaklökar till max. Beställs från Svensk Cater och Varsego.

Ladda ned Grekens Produktblad för Filopajer »

filo pastry medium 7898

Filodeg Medium - För paj - Tunn och Krispig
​12x450g • 10-11 stycken • Art: 141907

superior taste award
alesis logo
filo spenat rollinis 7890

Filo Spenatrollinis
Mizithra - Fetaost

​12x450g • 11 stycken
175°-180°, 35 min.
Art: 141909

filo ost rollinis 7891

Filo Ostrollinis
Mizithra - Fetaost

​12x450g • 11 stycken
175°-180°, 35 min.
Art: 141908

mini filo ost paj 7893

Mini Filo Ostpaj
Mizithra - Fetaost - Domokos Katikiost

​12x450g • 11 stycken
175°-180°, 35 min.
Art: 141911

mini filo spenat paj 7892

Mini Filo Spenatpaj
Mizithra - Fetaost - Endiver och Purjolök

​12x450g • 11 stycken
175°-180°, 35 min.
Art: 141910

paj4

Fyrkantig Lantpaj
Mizithra - Fetaost

​4x2,2kg • 9 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 140212

Fyrkantig Lantpaj
Lök - Mizithra - Fetaost

​4x2,2kg • 9 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 140213

paj2

Rund Lantpaj
Spenat - Vegetarisk

​4x2,2kg • 10 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 100081

Rund Lantpaj
Spenat - Mizithra - Fetaost

​4x2,2kg • 10 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 100073

paj5

Triangel Lantpaj
Mizithra - Fetaost

​4x220g • 40 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 100205

filo spinach twist pie

Filo Spenat Twistpaj
Mizithra - Fetaost

12x400g
175°-180°, 35 min.
Art: 141919

Filo Ost Twistpaj
Mizithra - Fetaost

12x400g
175°-180°, 35 min.
Art: 141920