Grekens prisbelönta Filopajer
Grekens Filopajer är gjorda genom att mala ner vete till mjöl (det kallas för Alesis) som sedan knådas in med extra virgin olive oil för att producera krispiga pajdegar. Pajdegarna fylls med Greklands traditionella ingredienser och smakfulla fyllningar. Serveras förslagsvis på talrik med tzatziki, kalamata oliver, rostad paprika, krispig sallad, fetaost och Grekens olivolja. Smaklig måltid!
Vårt utbud av autentiska pajer kommer att ge dig en genuin grekisk smakupplevelse och samtidigt tillfredställa dina smaklökar till max. Beställs från Svensk Cater.
Grekens Filo-pajer vann Superior taste award 2015 på International Taste & Quality Institute i Bryssel.
Filodeg Medium - För paj - Tunn och Krispig
12x450g • 10-11 stycken • Art: 141907
Grekens prisbelönta Filopajer
Grekens Filopajer är gjorda genom att mala ner vete till mjöl (det kallas för Alesis) som sedan knådas in med extra virgin olive oil för att producera krispiga pajdegar. Pajdegarna fylls med Greklands traditionella ingredienser och smakfulla fyllningar. Serveras förslagsvis på talrik med tzatziki, kalamata oliver, rostad paprika, krispig sallad, fetaost och Grekens olivolja. Smaklig måltid!
Vårt utbud av autentiska pajer kommer att ge dig en genuin grekisk smakupplevelse och samtidigt tillfredställa dina smaklökar till max. Beställs från Svensk Cater och Varsego.
Fyrkantig Lantpaj
Mizithra - Fetaost
4x2,2kg • 9 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 140212
Fyrkantig Lantpaj
Lök - Mizithra - Fetaost
4x2,2kg • 9 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 140213
Rund Lantpaj
Spenat - Vegetarisk
4x2,2kg • 10 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 100081
Rund Lantpaj
Spenat - Mizithra - Fetaost
4x2,2kg • 10 portioner
175°-180°, 40-45 min.
Art: 100073