.
 

 

.

Succé för Greken Mediterranean Food på Sjömässan 2019

Publicerad: 12/2, 2019

Det blev succé för Greken - Mediterranean Food på Sjömässan 2019 som hölls den 3-5 februari ombord på Viking Line-fartyget M/S Cinderella. Med många besökare och en hel del lovord om de grekiska matprodukterna.

Sjömässan arrangeras av Svensk Cater ombord på Viking Line-fartyget M/S Cinderella och är en blandning av matmässa, inspiration och underhållning där man har möjlighet att träffa branschkollegor, göra affärer, upptäcka nyheter och provsmaka produkter.

Greken - Mediterranean Food var på plats och erbjöd bland annat provsmakning och försäljning av god grekisk mat av kvalité till fantastiska mässpriser. Grekens sortiment under mässan bestod av Grekiska pajer, olivolja, oliver, olivcréme och vindruvskoncentrat.

– Just nu vill vi framhäva våra prisbelönta, vegetariska, Filopajer. Därför fick just pajerna en stor plats i vår monter i år säger Vasilios Chatzoudis, Produktansvarig på Greken - Mediterranean Food. Vi är väldigt tacksamma för alla som besökte vår monter och att vi fick så bra respons från besökarna.

Steffo Törnquist, TV4 och är med i bland annat nyhetsmorgon, besökte också Grekens monter. Han åt upp allt på tallriken och gav en stor tumme upp för Grekens produkter.
– Det här är riktigt bra kvalité, sa Steffo Törnquist.

Även den kända kocken Anders Dahlbom besökte Grekens monter. Känd för att bland annat ha tävlat med Svenska Kocklandslaget under flera år, blivit årets kock 1993 samt medverkat i en hel rad av olika matlagnings- och underhållningsprogram.
– Olivoljan var mild och fin, med härlig grässmak, det här skulle jag vilja ha i mitt kök! Den levde upp till mina förväntningar och smaker. Den smakade precis som en olja ska smaka helt enkelt, sa Anders Dahlbom som testade oliverna och olivpastan 3-4 gånger.


– Vi vill återigen tacka alla som besökte oss i vår monter under Svensk Caters Sjömässa 2019. Det var roligt att få träffa nya bekantskaper och att vi fick så gott betyg på våra varor. Och till er som vi inte hann prata med under Sjömässan, så är ni varmt välkomna att höra av er till oss, uppmanar Vasilios Chatzoudis.

Om Greken - Mediterranean Food:
Greken - Mediterranean Food vill föra Greklands goda smaker till det svenska hemmet. Greken väljer endast noga utvalda produkter från ledande producenter. De erbjuder högkvalitativa varor - med ypperst grekiska smaker. Är du intresserad av att bli återförsäljare av Grekens varor? Kontaktinformation finner du nedan:

http://www.greken.nu
Facebook: facebook.com/Greken.nu
Instagram: @Greken.nu
Mail: info@greken.nu

Kontaktpersoner:
Vasilios Chatzoudis, Produktansvarig
Telefon: 070-473 67 08

Andreas chatzoudis, VD
Telefon: 073-931 30 52

Huvudkontor:
 Hägerstensvägen 269
129 38 Hägersten
Varulager: (Varsego)
Kryddstigen 25
802 92 Gävle, Sverige

Se alla nyheter »

Kontakt

info@greken.nu

Växel 026-82 280

Adress
Kryddstigen 25
802 92 Gävle, Sverige

www.greken.nu

Greken - Mediterranean Food

Huvudkontor
Hägerstensvägen 269
129 38 Hägersten

Varulager (Varsego)
Kryddstigen 25
802 92 Gävle, Sverige

www.greken.nu • info@greken.nu​
Alla rättigheter reserverade Greken ©
Producerad av
Precis Reklam Skapad i Yodo

Social media
.

Alla rättigheter reserverade Greken ©
Producerad av
Precis Reklam Skapad i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK